Just Cause 2: Átcsusszan jövőre

2008. október 11.
1.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Eidos bejelentette, hogy a Just Cause megjelenése áttolódik a következő esztendőre.

A svéd illetőségű Avalanche Studios trópusi eksönje valamikor idén látott volna eredetileg napvilágot, de ez már biztosan nem lesz kivitelezhető. A 2006-ban megjelent első epizód grafikus motorját tovább csiszolgatták, amely verziószámot váltott, így Avalanche Engine 2.0-s néven fog szolgálatot teljesíteni a folytatás alatt.

Rico Rodriguez visszatérésére várnunk kell még, ám azt nem tudni, hogy pontosan mennyit is. A játék kiadásáért felelős Eidos nem árult el konkrét kilövési dátumot, jelenleg csak annyi tűnik biztosnak, hogy valamikor 2009-ben kaparinthatjuk meg, PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n egyaránt.

A jó folytatás mindig sok ponton mutat fel fejlődést, ez alól a Just Cause 2 sem lesz kivétel. Az Avalanche Studios korrektebb A.I.-t (mesterséges intelligencia), új célzási rendszert, nagyobb fegyvereket és élvezhetőbb jármű irányítást ígér. Sajnos csak jövőre derülhet ki, hogy mi válik valóra a reményteli ígéretekből.

Az első rész nem volt elsöprő erejű és akkor finoman közelítünk. Vajon a folytatás felnő a feladathoz? 2009-ben megtudjuk.
nincs még hozzászólás

Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja