Just Cause 4 domain nevet regisztrált a Square Enix

2012. május 21.
1.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár egyelőre még harmadik résszel sem rendelkezik a sandbox akciójátékok kedvelői között nagy névnek számító Just Cause-sorozat, a Square Enix a napokban mégis bebiztosította a franchise jövőjét, az arra alkalmas hivatalos szerveknél ugyanis regisztrálták a Just Cause 4 domain nevet.
Advertisement

Ennek a húzásnak köszönhetően immáron szinte biztosak lehetünk abban, hogy az elkövetkezendő években az Avalanche több Just Cause epizódról is gondoskodni fog számunkra, akár lesz hivatalos bejelentésünk, akár nem.

Részben az esethez köthető, hogy az Avalanche csapata már korábban megerősítette számunkra, az idei E3 kiállításon biztosan szállítanak nekünk legalább egy komolyabb bejelentést.

Aligha tudnánk elképzelni, hogy emögött a leleplezés mögött a Just Cause 4 állna, de a hónapok óta pletykált harmadik rész igencsak nagy esélyes lehet, hiszen a korábbi felvonások is szép sikereket hoztak a készítők számára, magyarán semmilyen szempontból sem lenne halott ötlet, amennyiben a háttérben már készítenék a soron következő Just Cause epizódot. Aztán utána pedig a következőt...
1 hozzászólás

Braddock

12 éve, 10 hónapja és 7 napja

Nem, bízzák a véletlenre az biztos!Előbb legyen 3 utána meglátjuk a többit!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja