Júniustól elérhető lesz a Firefox 3.0

2008. március 28.
1.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A béta 4-es verzió egy pár hete megérkezett, a fogadtatatása pedig osztatlan sikert aratott a tesztelők körében.

A Mozilla úgy saccolja, hogy idén júniustól már elérhető lesz a teljes verzió is. A hamarosan megjelenő béta 5 már zárt forráskódú lesz, azaz már inkább a beharangozás szerepe hárul a teljes verzióhoz hasonuló utolsó bétára. A Mozilla óva intette a felhasználókat a béta verzióktól, ugyanakkor nagyon sokan töltötték le már ezeket is.

A Firefox 3.0 beta 4 kb. két hete látta meg a napvilágot. Valamikor a jövő hét elejétől már letölthető lesz a beta 5-ös is, amelyet kikozmetikázva a teljes verzió képében szánnak a felhasználóknak idén júniustól. A böngésző sebességét és memóriaigényét tekintve is jobbnak bizonyul a konkurens szoftverek éppen futó béta verzióitól.

A Net Applications Inc. legfirssebb adatai szerint a használt böngészők megoszlása szerint a Microsoft dominál a maga 74 százalékával, a Firefox-ot használók aránya 18 százalék, még az Apple Safari-ja 6 százalék körüli eredménnyel áll a harmadik helyen. (Ez utóbbinak hamarosan Windows-os verziója is lesz.)

Kapcsolódó:

Firefox 3 - A diétás róka
Firefox 3 - Fürge mint a róka
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

Szerintem a Firefox a legjobb!Mindig is azt használtam és fogom is!Kiváncsian várom a full 3as verziót addig még koptatom a jelenlegit!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja