Júniusban érkezik Európába a Dynasty Warriors 6: Empires

2009. május 18.
1.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Koei bejelentése szerint még a nyár folyamán megérkezik a Dynasty Warriors sorozat immáron hatodik darabjának Empires változata.

A taktikai elemekkel teletűzdelt hack'n'slash folytatás június huszonhatodikán éri el az öreg kontinens partjait, PlayStation 3, illetve Xbox 360 platformokon. Természetesen lesz néhány újítás a pakliban, kapunk például harcos kreátor opciót, emellett a meglévő gárda is gazdagodik újabb fegyverekkel.

A Dynasty Warriors 6: Empires-t is a korábbi epizódokért felelős Omega Force csapat rakta össze és május végén jelenik meg Japánban, majd június huszonharmadikán érkezik meg Észak-Amerikába, ezt követően három nappal pedig rajtunk lesz a sor. A produktum alap alkotása, a Dynasty Warriors 6, 59 pontos Metacritic átlaggal nem kimagasló alkotás a műfajában, de akik eddig szerették, minden bizonnyal meglelik benne számításaikat. Valamivel több, mint bő egy hónap és az ősi Kína újból felbolydul majd a képernyőkön.
5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 2 hónapja

már meg jelent? már várom a Diao Chan az egyik legjob benne

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 22 napja

De miért nincs benne Zuo Ci ?

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 22 napja

Sőtt a DW6-Empires jobb mint a DW6

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 22 napja

Már ki jött

válasz erre

Xbox360

11 éve, 3 hónapja és 25 napja

Az tök jó lenne ha még ebben az évben kijönne Magyarországra

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaRobi022 profiljakylx profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja