Júniusban érkezik a műanyag Indy

2008. április 02.
2.0571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Imertté vált immár a LEGO Indiana Jones megjelenésének dátuma.

A premier időpontja június 6-a lesz. A játék új fejezetet nyit a LEGO témájú játékok történetében, ha minden igaz egy jópofa, humoros, és akciódús játékot köszönthetünk a LEGO Indy személyében. Ezt persze már mind megszokhattuk a méltán sikeres LucasArts alkotásoktól, jelen hír tárgya azonban jóval ígéretesebbnek tűnik az azonos témájú játékoktól, és minden eddiginél népszerűbb lehet, ha beváltja a hozzáfűzött reményeket.

A június 6-ia dátum az európai megjelenést takarja, az USA-ban néhány nappal korábban jelenik meg. A játék újdonságai, hogy az eddigi LEGO játékoktól összetettebb lesz, és természetesen a megjelenítés is látványosabbnak ígérkezik. A fejlesztő a brit Traveller\'s Tales, akik a többi LEGO játék elkövetéséért is felelősek, de ők készítettek például a Transfomers adaptációját is.

A játék az eredeti filmtrilógia témáját dolgozza föl. Ennek megfelelően a filmből ismert helyszíneken visz majd végig utunk, a trilógia emblematikus helyszínei mind-mind fellelhetőek lesznek a játékban. A támogatott platformok a PC, az Xbox, a PS2, PS3, Wii, DS és PSP, tehát gyakorlatilag senki sem marad majd ki a jóból.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ezt nem volt már türelmem kipróbálni, a Star Wars bejött, de annyi bug volt benne (pl. leestek a lego coin-ok...) hogy ebbe már bele sem fogtam.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja