Júniusban debütál az Xbox televíziós szolgáltatása

2014. április 28.
1.7471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Microsoft júniusban indítja útjára az Xbox Originals névre keresztelt televíziós szolgáltatását, amelynek kínálatában exkluzív drámák, komédiák, élő adások és egyéb érdekesség is megtalálhatóak lesznek.

A Microsoft sokszor utalt már arra korábban is, hogy az Xbox nem egy egyszerű játékkonzol, hanem komplett multimédiacenter, ezt támasztja alá a cég júniusban induló televíziós szolgáltatása is, az Xbox Originals. A műsorokat a Xbox Entertainment Studios készíti, amelyet épp ezzel a céllal alapítottak 2012-ben.

Szeretnénk olyan tartalmakkal meglepni a felhasználóinkat, amelyek révén úgy érezhetik, hogy érdemes kitartaniuk a márka mellett - árulta el Nancy Tellem, az Xbox Entertainment Studios elnöke.

A szolgáltatás elsősorban a fiatal férfi közösséget célozza meg, főként azokat, akik szeretnek videojátékokkal játszani szabadidejükben. Az Xbox Originals kezdő felhozatalát alább tekinthetitek meg.

Halo TV Series
Every Street United
Bonnaroo
Signal to Noise / Atari: Game Over
Humans
Halo Digital Feature
Deadlands
Extraordinary Believers
Fearless
Gun Machine
Winterworld
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 1 napja

Nyilván ez a szolgáltatás is csak az USA-ban lesz elérhető, így lényegében Európai játékosok számára lényegtelen információ.

válasz erre

fantis6

10 éve, 10 hónapja és 2 napja

jót fog tenni a boxnak

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja