Júniusban kerülhetnek vissza a kivágott tartalmak a Cyberpunk 2077-be?

2021. április 24.
34.3371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ismételten friss leak kapott szárnyat a Cyberpunk 2077 kapcsán, miszerint az Epic Games Store Cyberpunk 2077 fájljai között van valami, amit "content1"-nek neveznek, és a leaker véleménye szerint visszahozhatja a játékból kivágott tartalmak egy részét.

Hogy ez bekövetkezik-e vagy sem, még várat magára, de a kiszivárogtató megjegyzi, hogy az Epic arra számít, hogy ez a frissítés június 10-én lesz elérhető. Magyarán tehát elég közel lehetünk ahhoz, hogy egy kazal kivágott tartalom visszakerüljön a produktumba.

A kiszivárogtató azt is elárulta, hogy minden DLC külön szerver kapacitáskorlátokkal rendelkezik, amelyek durva becsléseket adhatnak a DLC méretéről. Ennek értelmében van ami 20 GB-os méretre enged következtetni, míg másoknál 30 GB is lehet, ez pedig azt jelenti a gyakorlatban, hogy borzasztóan vaskos frissítések elé nézünk.
Cyberpunk 2077 kapcsán, miszerint az Epic Games Store Cyberpunk 2077 fájljai között van valami, amit "content1"-nek neveznek, és a leaker véleménye szerint visszahozhatja a játékból kivágott tartalmak egy részét.'>
5 hozzászólás

soami

3 éve, 2 hónapja és 23 napja

Gólem írta:
Jézusom. meglepett smiley 20GB DLC? Az baromi nagy.
Figyelj Warzone updatek után ezen már nem lepődök meg, de bár csak ennyi probléma lenne a játékkal, látod ps storeba azóta se került vissza pedig úgy voltam vele ha rendesen kipatchelik megveszem olcsón de még mindig nem érdemes.

válasz erre

Gólem

3 éve, 2 hónapja és 23 napja

Jézusom. meglepett smiley 20GB DLC? Az baromi nagy.

válasz erre

VaPe

3 éve, 2 hónapja és 23 napja

Annyira nagy blama ez az egész és annyira elvesztettem irántuk a bizalmam... Pedig jó csapat volt, hosszú évekig. Csak nagy lett az arc, eltűnt az alázat.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 2 hónapja és 23 napja

Előbb utóbb csak kiadják a normális játékot... röhögő smiley

válasz erre

Grifid

3 éve, 2 hónapja és 23 napja

"Kérjük vegyen még egy 2TB-os winchestert, hogy a patch települhessen."

röhögő smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja