Júniusban érkezik a Command & Conquer Remastered Collection

2020. március 11.
10.1131
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírekkel szolgált az Electronic Arts a legendás Command & Conquer-sorozat rajongói számára, lévén bár 2018 óta ígérnek egy átfogó feldolgozást a kultikus RTS alapján, azonban úgy tűnik, hogy ennek most jött el az ideje.

Az EA ugyanis bejelentette, hogy idén nyáron, napra pontosan június 5-én számíthatunk majd arra, hogy felkerül a digitális boltok polcaira a Command & Conquer Remastered Collection, mely kizárólag a PC-s tábort kívánja majd kényeztetni olyan címek felújított változatait tartalmazva, mint a Command & Conquer: Tiberian Dawn, a Command & Conquer: Red Alert, valamint a hozzá kapcsolódó három kiegészítőlemez (Covert Ops, Counterstrike, The Aftermath).

Mindegyik érintett játék felújított, 4K-felbontású grafikával, pályaszerkesztővel, új irányítási sémákkal és újragondolt kezelőfelülettel érkezik, megjelenése pedig nemcsak az EA Origin platformján várható, hanem a Steamen is. Sőt mi több, a Limited Run Games jóvoltából két limitált kiadású speciális kiadás is érkezik, ezekkel az alábbi képeken ismerkedhettek össze!

Júniusban érkezik a Command & Conquer Remastered Collection - 2. kép


Júniusban érkezik a Command & Conquer Remastered Collection - 3. kép


Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 2 hete

Nagyon várós!!

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Whoáááááá de várom már!

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

De jó lesz vele újra játszani!

válasz erre
Command & Conquer Remastered
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Patrik94 profiljarDAVE profilja