Júniusban a Steamre is felkerülhet a Journey

2020. április 14.
8.3971
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár tavaly óta elérhető már PC-re is a Journey, mint a thatgamecompany megismételhetetlennek tűnő sikerjátéka, azonban az alkotás első körben csak az Epic Games Store kirakatában bukkant fel, ami sokaknak nem tetszett.
 

Merthogy rengetegen még mindig a Steamre esküsznek, és csak ezért nem szerezték be még a játékot, de a fejlesztők most megpróbálnak igazságot szolgáltatni, ezáltal az Annapurna Interactive közbenjárásával napra pontosan június 11-én felteszik a Valve digitális disztribúciójára is a Journey élményét.

A Steames változat várhatóan 18 támogatott nyelvvel, Steam achievementekkel és természetesen teljes kontroller támogatással érkezik, pontos ára pedig még nem ismert, de elég valószínű, hogy 15 dollár körül mozog majd, akárcsak az Epic Games Store-os változaté.
4 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Őszintén szólva, így hogy a Sony ingyen adja holnap PS4-re és PS3-on is megvan, PC-re már kihagyom. Szerintem nem is volt ez olyan hű de bitang játék, hogy ennyire várni kelljen PC-re, de azért örülök, hogy megkapja, akinek ez volt a vágya.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Patrik94

10 hónapja,

Kissé megkésve...

válasz erre

muki

10 hónapja,

Na akkor lehet hogy újra tolom majd. PS-en imádtam de már nincs meg.

válasz erre
Journey
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profiljasmadi1968 profiljaBvektor profiljaiPet profilja