Június végén jelenhet meg a Heroes of Ruin

2012. április 05.
1.4271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb kitűnő, kizárólag Nintendo 3DS-re megjelenő cím került kilátásba belátható időn belül, a Square Enix megbízásából, de az n-Space fejlesztőinek műhelyében készülő Heroes of Ruin szerepjáték ugyanis várhatóan június végén éri majd el a nyugati partokat.

A hivatalos bejelentés szerint a cím egészen pontosan június 26-án fog felkerülni a boltok polcaira, ez a dátum azonban egyelőre csak az amerikai premiert érinti, az európai megjelenésre nem tértek ki külön az illetékesek.

Habár a Nintendo alapjaiban másként gondolkozik a megjelenési dátumokkal kapcsolatban, mint a legtöbb kiadó, arra ennek ellenére is mérget mernénk venni, hogy a Heroes of Ruin még júniusban Európa földjén is megvetheti a lábát, erről pedig reményeink szerint a PAX East expó keretein belül hivatalos bejelentést is fogunk kapni.

A Heroes of Ruin bejelentését egyébiránt még tavaly, éppen az E3 előtt erősítette meg a Square Enix, mint a Nintendo 3DS egyik legerősebb és legjobb szerepjátékát. Emiatt a kijelentés miatt várjuk tűkön ülve a megjelenést.
Heroes of Ruin szerepjáték ugyanis várhatóan június végén éri majd el a nyugati partokat.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ezért még mindig nem fogok 3DS-t venni...wtf smiley

válasz erre
Heroes of Ruin
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja