Június 4-én érkezik a Marvel Heroes

2013. március 26.
1.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gazillion fejlesztőcsapata nemrégiben hivatalos megjelenési dátummal szolgált az idei év egyik legjobban várt szuperhősös MMO-jával, avagy a Marvel Heroes-zal kapcsolatban, így kiderült, hogy már csak a nyár elejéig kell várnunk a végleges változat premierjére.

A készítők ugyanis elmondták, hogy az alkotás napra pontosan június 4-én fog megjelenni világszerte, méghozzá egy nagyon alapos, folyamatosan felépített és egyben folyamatosan zajló béta tesztet követően.

A Gazillion fejlesztői az IGN magazin munkatársainak elmondták még, hogy a játékhoz megválthatók lesznek különféle támogatói csomagok is, amelyek nem lesznek ugyan olcsók, de cserébe számtalan exkluzív tartalom mellett előbb indíthatjuk majd a végleges változatot, méghozzá akár már május 28-án.

A Marvel Heroes egyébiránt a free to play MMO-k táborát fogja majd erősíteni, így aki nem szeretne fizetni érte, anélkül is szabadon játszhat a jól ismert hősökkel.
Marvel Heroes-zal kapcsolatban, így kiderült, hogy már csak a nyár elejéig kell várnunk a végleges változat premierjére.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 napja

Engem megvett ez a game dekára!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 napja

Ez de ***** jó lesz!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 napja

Nagyon nagyon várom már!!!

válasz erre
Marvel Heroes
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja