Június 29-én jelenik meg Európában a Vitás Metal Gear Solid HD Collection

2012. május 25.
1.4261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami hivatalosan megerősítette, hogy a nyári uborkaszezon kellős közepén kívánják megjelentetni az európai régiókban a korábban beígért Metal Gear Solid HD Collection PlayStation Vitás változatát, amely így tetemes csúszást elszenvedve jelenhet csak meg az öreg kontinens boltjainak polcain.

Míg ugyanis a tengerentúlon június 12-én már zöld utat kap a kollekció, addig itt az Európában várhatóan csak június 29-én következik be a premier, ami igazságtalan ugyan, de vigasztaljon minket a tudat, hogy legalább nem kell búcsút intenünk a megjelenésnek.

A Metal Gear Solid HD Collection egyébiránt a sorozat két klasszikus epizódját, avagy a Sons of Liberty-t és a Snake Eatert fogja tartalmazni, természetesen ahogyan az a kollekció nevében is szerepel, a küllemet tekintve alaposan megszépült, feljavított változatban.

A pakk várhatóan minden olyan extrát tartalmazni fog, amit a PlayStation 3-as változatok is korábban, de a sokak által áhított keresztplatform támogatásról egyelőre még egy szót sem ejtett a Konami.
Metal Gear Solid HD Collection PlayStation Vitás változatát, amely így tetemes csúszást elszenvedve jelenhet csak meg az öreg kontinens boltjainak polcain.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 14 napja

Vendég írta:
Két hetes csúszás, az nem vészes.
Az igaz, csak érthetetlen...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 14 napja

Két hetes csúszás, az nem vészes.

válasz erre
Metal Gear Solid HD Collection
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja