Június 14-én érkezik a Dogfighter

2010. május 22.
3.4241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Dogfighterről szeptemberben hallhattunk először, hiszen a munkálatokért felelős Dark Water Studios akkor beszélt róla először a nyilvánosság előtt.

Azóta sok víz lefolyt a Zagyván, a teljes mértékben független csapat nem tétlenkedett, és alaposan kipofozta gyermekét. Az áldozatos munkának köszönhető, hogy a Dogfighter megjelenése már csak hetek kérdése, a brigád szóvivője a minap jelentette be, hogy június 14-én érkezik a program. A produktum kizárólag a PC-s játékosok számára lesz elérhető, mégpedig a Steamen keresztül, ami az utóbbi évek független fejlesztéseit tekintve egyáltalán nem okoz meglepetést.

A lenti szösszenetből világosan látszik, hogy milyen játékmenetre is számíthatunk, ha betöltjük a Dogfightert. Repülőgépek pilótafülkéjébe pattanhatunk, hogy onnan osszuk a bőkezű áldást a környezetre. Ahogy a videó is kihangsúlyozza, nem szimulátorra, hanem egy arcade őrületre kell felkészülnünk, amelyben 7 vezethető gép közül választhatunk. Alapvetően mindegyiküket az I. világháborúból szalajtották, ám némi tuningoláson estek át, hogy megfeleljenek a modern kihívásoknak. Single player mellett 8 fős multiplayer összecsapásokban is részt vehetünk, a masinákat pedig 20 különféle támadó és védekező fegyverrel szerelhetjük fel a jobb összhatás érdekében.
#tv#
1 hozzászólás

Lac

15 éve, 19 napja

Le a kalappal! Nem lesz évjátéka, de engem megnyertröhögő smiley Az elején a szimulátoros beszólás pedig...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja