Június végére kapott megjelenési dátumot a Monster Hunter Rise: Sunbreak

2022. március 15.
27.9041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Capcom megerősítette, hogy június 30-án jelenik meg a Monster Hunter Rise: Sunbreak, a szörny-zúzós sorozat legújabb részének első kiegészítője - egy livestreamben beavatnak a kiegészítő történetébe, világába és számos nagy kutyába is, akiket majd levadászhatsz.

Míg a Rise hónapokkal a Nintendo Switch-en való debütálása után érkezett PC-re, addig a Sunbreak mindannyiunk számára egyszerre jelenik meg. A Capcom korábban nagy vonalakban nyári megjelenésről beszélt, így jó tudni, hogy mindössze kilenc nappal a nyár kezdete után érkezik.

A Rise játékosoknak teljesíteniük kell a Hub 7: Serpent Goddess Of Thunder questet, hogy rögtön a Sunbreakbe ugorhassanak. Hogy mindenki eljusson odáig, a Capcom nemrég elkezdte osztogatni az erős fegyvereket és páncélokat, hogy siettesse az újoncokat a végére.

Nézd nagyban ezt a videót!



Monster Hunter Rise: Sunbreak, a szörny-zúzós sorozat legújabb részének első kiegészítője - egy livestreamben beavatnak a kiegészítő történetébe, világába és számos nagy kutyába is, akiket majd levadászhatsz.'>
1 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 3 hónapja és 10 napja

7:29-nél mi az az Asztalos? röhögő smiley

válasz erre
Monster Hunter Rise
20.560 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja