Június 9-én tartja E3-as konferenciáját a Microsoft, ahol megismerhetjük az Xbox jövőjét

2019. április 17.
4.5931
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft az éjszakai órákban bejelentette, hogy már pontosan kijelölték az idei E3-as konferenciájuk időtartamát, így biztosak lehetünk benne, hogy a nagy eseményre június 9-én, egy vasárnapi napon számíthatunk majd.

Minderre szokás szerint amerikai idő szerint a délutáni órákban kerül sor, de az időeltolódás miatt nálunk csak vasárnap késő este, számításaink szerint 10 óra magasságában indul az élő közvetítés, melynek részeként fény derülhet az Xbox jövőjére, tehát nem kizárt, hogy itt mutatják majd be a Microsoft következő generációs masináját.

A csapat egyébiránt a kompánia eddigi legnagyobb konferenciáját emlegette, ami mellett exkluzív bejelentésekről, demókról, interjúkról és egyéb érdekességekről is kaptunk ígéretet, tehát kíváncsian várjuk, hogy mivel készülnek Redmondban.
6 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Már elkezdték felvezetni a jövőt, lemezmentességet szeretnének, egyértelmű. Ez az új S ennek a tesztje, kíváncsiak hogy fogadja a közösség.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete

Max átfutom az összefoglalót másnap.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

4 hónapja, 2 hete

[Tiltott felhasználó!]

muki

4 hónapja, 2 hete

Van jövője?

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 2 hete

Kíváncsi leszek rá nagyon. Ja nem.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete

Nagyon izgalmas jövőjük lesz...

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljaszedmond01 profilja