Jumpgate Evolution: GC 08 trailer

2008. augusztus 22.
2.5591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemastres és a NetDevil űrben játszódó MMO-t fejleszt.

Ez már alapból abszurd, azonban a két fejlesztőcsapat neve szerintem garancia arra már most, hogy ebből összecsapott dolog nem fog kisülni. A GC 08-as trailert megkaptuk teljes szépségében, amit meg is nézhettek itt, tessék gyönyörködni. A most futó Eve Online mellett nem tudjuk mennyi sansza lesz a tavaly nyáron bejelentett játéknak, de a fejlesztők elmondásai szerint sokkal egyszerűbb lesz kezelni ezt a játékot, mint a nagy riválist.

Jumpgate Evolution: GC 08 trailer - 2. kép


A játék megjelenése idén őszre van datálva, mely időpont tartását mi sem bizonyítja jobban, hogy a játék már régóta béta tesztelésnek van kitéve, így lassacskán elkészül a végleges is. Egy űrben játszódó MMO minden szépségét fel fogja vonultatni a játék, lesznek hatalmas csatározások, még nagyobb csimm-bummokkal, lesznek kereskedések meg űrhajóépítés, technológia fejlődés, egyszóval tényleg minden.

Jumpgate Evolution: GC 08 trailer - 3. kép


Három fajjal fogunk találkozni űrbéli utazgatásaink során, ők a solrainek, az octavianok és a quantarok. Mindegyik faj más és más tulajdonságokat fog kapni és így kell majd irányítgatni a játékot is, hiszen ezen három faj közül kell választanunk. Ami biztos még, hogy ez is egy havidíjas MMO lesz sajnos, ellenben rengeteg olyan dolog lesz, amit eddig más MMO-ban még nem láttunk. Egyenlőre csak a fejlődési rendszer átdolgozását és egyediségét emelték ki, erről azonban bővebben még nem tudunk semmit. Őszig még van idő elsütni pár apróságot.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja