Jump Force: Light és Ryuk nem lesz játszható karakter

2018. június 16.
4.5711
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mindenféleképp merész vállalás a hírhedt anime karakterek egy bunyós játékba összehozása, de volt a bemutatott előzetesben két karakter, akikről eddig elképzelésünk sem volt hogyan fognak a harcban részt venni, de most a Bandai Namco válaszolt a kérdésre.

A Jump Force trailere azonnal elnyerte az anime és manga rajongók figyelmét, miután megtörtént a Microsoft E3-as konferenciáján a nagy leleplezés, hisz a játékban a leghírhedtebb anime karakterek lesznek összerántva egy verekedős játékba. Ami viszont hab volt a tortán, az a trailer végén egy snitt erejéig bevágott, a Death Note-ból ismerős Light és Ryuk megjelenése, akikről eddig elképzelésünk sem volt milyen formában fognak beszállni a bunyóba, de most a Bandai Namco megtörte a csendet - sem Light, sem Ryuk nem lesz játszható karakter.

Nekik inkább a történet alakulásában lesz szerepük, de ezzel kapcsolatosan semmi részletet nem közöltek. Elképzelhető egy olyan forgatókönyv, ahol Light lesz valamilyen formában a géniusz az egész mögött, hisz ez a megközelítés jobban illene a Death Note főszereplőjéhez, és igazából valljuk be, ha játszható lenne Light és Ryuk, nem biztos, hogy azt olyan formában tudnák implementálni egy verekedős játékba, hogy az ne legyen röhejes.
6 hozzászólás

Imperator

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ha olyan lesz ez a játék, mint a J-stars victory vs, akkor még "support" kari lehet belőle, akit a játékos nem tud irányítani, viszont van egy skillje amit harc közben el lehet lőni.

válasz erre

5t3v3nk3

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ez a világ velejéig rohadt.....

Nuff said..

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem is értem mit keresnek benne...

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem is lett volna benne keresnivalójuk.

válasz erre

zender

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nekem nem fognak hiányozni, az egyszer biztos.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Csak megemésztjük valahogy.

válasz erre
Jump Force
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaGargameth profiljaMarduk profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profiljaReichert Viktor profilja