Jump Force: ismét bejelentettek két karaktert, köztük egy régóta várt szereplőt is

2019. január 20.
2.1211
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bandai Namco továbbra sem hajlandó elaprózni a Jump Force szereplőgárdáját, megannyi karakter leleplezése után még mindig tudnak meglepetést okozni, ráadásul ezúttal egy nagyon régóta várt harcos került bejelentésre.

Egészen azóta várnak bunyósokat a rajongók a JoJo's Bizarre Adventure című mangából/animéből, amióta bejelentették, hogy jönni fog egy multiverzumos verekedős játék a Shonen Jump tartalmaiból, most pedig imáik meghallgatásra találtak, ugyanis egy véletlenszerűen megjelenő Instagram- és Facebook-hirdetés lebuktatta, hogy Jotaro Kujo is választható karakterként lesz jelen.

Ez még nem minden, lévén a Dragon Quest: The Adventure of Dai (ami egyébiránt a Dragon Quest játékokon alapszik) is képviselteti magát, ráadásképp nem is akárkivel, hiszen a széria főhőse, Dai fog harcba szállni. A hirdetés valódiságát többen is megerősítették, valószínűleg az első gameplay felvételekig sem kell túl sokat várnunk.
4 hozzászólás

Imperator

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ronalddo írta:
Lényegtelen karakterek.
A Dragon Questes fickó valóban egy kevésbé ismert figura, de Jotaro mint lényegtelen, hát nem tudom hol éltél az elmúlt pár évben, de hogy a JoJo jelentőségével nem vagy tisztában az is világos. Végül is az utóbbi 30 év egyik legsikeresebb mangájáról van szó, és az egyik legnépszerűbb főhőséről, ráadásul én is a kezdetektől fogva "sírtam" egy JoJo karakterért, hát most kaptunk egyet. Az tény, hogy nálunk nem annyira ismert, de pár éve elkezdték animében is feldolgozni, ami azért kezd betörni a nyugati piacra is.

És most hogy végre van egy JoJo már csak egy kérdés maradt. Hol van DIO?

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Lényegtelen karakterek.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Jajj. Finoman szólva is érdekes lesz ez a game. Elképesztő butaságnak tartom.

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Micsoda katyvasz lesz ez is.

válasz erre
Jump Force
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profilja