Jump Force: ismét bejelentettek két karaktert, köztük egy régóta várt szereplőt is

2019. január 20.
2.4881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bandai Namco továbbra sem hajlandó elaprózni a Jump Force szereplőgárdáját, megannyi karakter leleplezése után még mindig tudnak meglepetést okozni, ráadásul ezúttal egy nagyon régóta várt harcos került bejelentésre.

Egészen azóta várnak bunyósokat a rajongók a JoJo's Bizarre Adventure című mangából/animéből, amióta bejelentették, hogy jönni fog egy multiverzumos verekedős játék a Shonen Jump tartalmaiból, most pedig imáik meghallgatásra találtak, ugyanis egy véletlenszerűen megjelenő Instagram- és Facebook-hirdetés lebuktatta, hogy Jotaro Kujo is választható karakterként lesz jelen.

Ez még nem minden, lévén a Dragon Quest: The Adventure of Dai (ami egyébiránt a Dragon Quest játékokon alapszik) is képviselteti magát, ráadásképp nem is akárkivel, hiszen a széria főhőse, Dai fog harcba szállni. A hirdetés valódiságát többen is megerősítették, valószínűleg az első gameplay felvételekig sem kell túl sokat várnunk.




Jump Force szereplőgárdáját, megannyi karakter leleplezése után még mindig tudnak meglepetést okozni, ráadásul ezúttal egy nagyon régóta várt harcos került bejelentésre.'>
4 hozzászólás

Imperator

5 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ronalddo írta:
Lényegtelen karakterek.
A Dragon Questes fickó valóban egy kevésbé ismert figura, de Jotaro mint lényegtelen, hát nem tudom hol éltél az elmúlt pár évben, de hogy a JoJo jelentőségével nem vagy tisztában az is világos. röhögő smiley röhögő smiley Végül is az utóbbi 30 év egyik legsikeresebb mangájáról van szó, és az egyik legnépszerűbb főhőséről, ráadásul én is a kezdetektől fogva "sírtam" egy JoJo karakterért, hát most kaptunk egyet. Az tény, hogy nálunk nem annyira ismert, de pár éve elkezdték animében is feldolgozni, ami azért kezd betörni a nyugati piacra is.

És most hogy végre van egy JoJo már csak egy kérdés maradt. Hol van DIO? röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 7 hónapja és 18 napja

Lényegtelen karakterek.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 7 hónapja és 19 napja

Jajj. röhögő smiley Finoman szólva is érdekes lesz ez a game. Elképesztő butaságnak tartom.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 7 hónapja és 19 napja

Micsoda katyvasz lesz ez is. wtf smiley

válasz erre
Jump Force
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja