Júliusra csúszott az Inversion megjelenése

2012. május 26.
1.5461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Namco Bandai legfrissebb közleménye szerint újabb csúszást kell elszenvednie a Saber Interactive által készített Inversionnek, amely a hivatalos indoklás szerint azért került jégre, mert a programnak további finomításokra van még szüksége.

Az Inversion esetében egyébiránt ez már a sokadik alkalom, hogy az illetékesek eltolják a premiert, érdekesség pedig ezzel kapcsolatban, hogy egyszerre mindig csak egy kicsit taszigálják odébb az időpontokat, aminek köszönhetően így már több, mint fél év összejött.

A játékot ugyanis az első tervek szerint januárra vártuk, amit egyszer februárra csúsztatott a Saber Interactive - hasonló indoklással, mint most -, aztán februárban június 8-át tűztek ki végleges időpontként, közelítve azonban ehhez a dátumhoz, az illetékesek úgy határoztak, hogy legyen inkább júliusban a megjelenés.

Ennél közelebbit egyelőre sajnos még sem a kiadó, sem a fejlesztők nem közöltek velünk, de azt azért még véssük az eszünkbe, hogy mindez csak a konzolos változatokra érvényes, a PC-s átiratoknak továbbra sincs még csak megközelítőleges megjelenési dátumuk sem.
Inversionnek, amely a hivatalos indoklás szerint azért került jégre, mert a programnak további finomításokra van még szüksége.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

Eddig se vártam...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

Nem lepődök meg. Mindennapos sajnos.szomorú smiley

válasz erre
Inversion
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja