Júliusig három sztori DLC-vel gyarapodik a Mafia III

2017. február 03.
3.8011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hangar 13 és a 2K Games csapata bejelentette a korábban már leleplezett Mafia III sztori DLC-k körülbelüli megjelenési dátumát, ezáltal kiderült, hogy a három csomag apránként csepegtetve érkezik majd meg hozzánk júliusig.

A sorban az első a Faster, Baby! lesz március végén, amelyben a gyors autók és az epikus versenyek kapják a főszerepet, miközben Lincoln csatlakozik Roxy Laveau erőihez, hogy együtt vágják tarkón az egyik korrupt seriffet.

A második DLC májusban várható és a Stones Unturned címet kapta a keresztségben, betöltésével pedig Lincoln oldalán egy CIA ügynök, John Donovan oldalán egy régi riválisával vehetjük majd fel a harcot, akivel egykoron még a vietnami háborúban rúgtuk össze a port.

A harmadik és egyben utolsó DLC júliusban bukkanhat majd fel Sign of the Times név alatt, amelyben New Bordeaux városkájában egy rituális gyilkos üti fel a fejét, James atya pedig arra kéri Lincolnt, hogy bármilyen módszerrel, de vadássza le az őrült fanatikust.

Júliusig három sztori DLC-vel gyarapodik a Mafia III - 3. kép

4 hozzászólás

William

3 éve, 7 hónapja és 6 napja

remélem lesz még többis majd később

válasz erre

totyak

3 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ezen a játékon semmi nem segít, én úgy látom. Már hetek óta játszogatok vele, de rettentő unalmas, monoton az egész. Ugyanazok a feladatok jönnek újra és úra, hogy a végén valamelyik csicskásunknak lepasszoljuk az elvett területeket.

válasz erre

1000feri

3 éve, 7 hónapja és 6 napja

Jó lesz ez

válasz erre

muki

3 éve, 7 hónapja és 7 napja

Na ezekkel azért már szép kerek lesz a játék!

válasz erre
Mafia III
4.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljatotyak profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profilja