Július elején érkezik a Punisher: No Mercy

2009. június 23.
1.7291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Derék magyarjaink egy PlayStation 3 exkluzív játék fejlesztésébe csaptak bele tavaly, a kiszemelt téma pedig a Punisher univerzum volt.

A Zen Studios srácai szokatlan oldalról közelítették meg a dolgot és a Marvel szellemi tőkéjéből merítve egy first person shooter környezetbe hajították Megtorlót, több, általa ismert nehéz legénnyel egyetemben. Mi lett a végeredmény? Egy elsősorban online multira kiélezett, belső szemszögű lövölde, amelyet a Sony digitális disztribúciós csatornáján tolnak le a felhasználók gépeire.

A kérdés az volt, hogy pontosan mikortól válik tölthetővé a produkció. Ezen kérdés tisztázása egy hivatalos közlemény formájában érkezett, a dátum július másodika, az árszabás pedig kereken tíz Dollár lesz. Kigyóssy Zsolt, a csapat vezér feje néhány szóban összefoglalta a tudnivalókat a Punisher: No Mercy-ről, újdonságokkal a dátumon és az árképzésen kívül ezúttal nem szolgált vitéz magyarunk.

A srácok sok-sok fejlesztési órát öltek az anyagba, ennek látszatja is bőven lesz majd, rengeteg kusztomizációs lehetőség, és vérkemény, gyors akció vár a gamerekre, hála a sokat dobált Unreal Engine 3-nak. A masszív online multizás mellé besúvasztottak egy szingli sztori kampány módozatot arra az esetre, ha éppen nem adódik kedvünk, esetleg lehetőségünk a hálózaton mérkőzgetni.

A megjelenési dátum egyelőre hivatalosan az amerikai PlayStation Store-t érinti (a Dollár alapú árszabásból kiindulva), azt még pontosan nem tudjuk, hogy az európai felületekre konkrétan mikor is érkezik a móka. Büszkék lehetünk, hogy egy újabb tisztes magyar termék járja majd be a nagy világot.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások