Júliusban kezdődik a Slim PlayStation 3 gyártási, leszállítási folyamata?

2009. július 01.
1.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Először állítólagosan egy gyárból kiszivárgó képeken bukkant fel a régóta pletykált, karcsúsított PlayStation 3, azóta pedig több forrás is úgy értesült, hogy ősszel már a boltok polcain várja az újabb vásárlói rohamokat az újradizájnolt masina.

Egy taiwan-i online magazin, az UDN úgy tudja, hogy a Sony két gyártóval is aláírt a közelmúltban egy szerződéses megbízást, akik elvileg már júliusban elkezdhetik a hardverek tömeges termelését, leszállítását.

A hírt hivatalos forrásból nem erősítették meg, tehát ezúttal is csak egy - hihető ugyan, de - pletyka került a kezeink közé. Az E3 előtt az Ars Technika úgy értesült, hogy a PlayStation 3 kihagyja a los angeles-i expót, majd szép csendben befut az üzletekbe az ősz folyamán. Ugyanezen forrás jelentette, hogy a nagy show-n bejelentik majd a szintén régóta pletykált PlayStation Portable Go!-t, ami maradéktalanul be is következett. Egyre több forrás állítja, hogy valóban létezik a Slim PlayStation 3 és nem csak, hogy őszre érkezik, de egy árcsökkentést is vonz majd maga után. Kívánjuk, hogy váljon valóra. Az augusztusi, kölni gamescom-on, vagy a szeptemberi Tokyo Game Show-n jó eséllyel mutatkozhat be az anorexiás harmadik PléjStáció, amennyiben a hírek valósnak bizonyulnak. A Sony részéről a lépés abszolúte logikus lenne, így nincs okunk azt feltételezni, hogy a terjengő információk hamisak volnának. Meglátjuk.


Júliusban kezdődik a Slim PlayStation 3 gyártási, leszállítási folyamata? - 2. kép

2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ryo san írta:
"anorexiás harmadik PléjStáció"
Tökéletesen jellemezted ezt a dizájnszökevénytmenő smiley
Ezek szerint Neked továbbra sem jön be a kis szutyok? röhögő smiley Ejj-ejj, pedig ha szétnyüstöltük a mostaniakat, akkor nem nagyon lesz már opciónk. röhögő smiley Barátkozzzzzzzzzzzzzzz! kacsintó smiley

válasz erre

Ryo san

16 éve, 1 hónapja és 2 napja

"anorexiás harmadik PléjStáció"
Tökéletesen jellemezted ezt a dizájnszökevénytmenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja