Júliusban fog megjelenni a Might & Magic Heroes VI - Pirate of the Savage Sea Adventure Pack

2012. június 15.
2.1201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft bejelentette, hogy a jövő hónapban friss tartalommal fog gyarapodni a magyar fejlesztők keze által megalkotott Might & Magic Heroes VI, amelynek bővítményét immáron viszont a német Limbic Entertainment fejlesztette.

A Pirate of the Savage Sea Adventure Pack névre hallgató DLC-ben tízórányi vadonatúj epikus kaland vár ránk, amelynek középpontjában visszatér közénk a Might & Magic franchise egyik legendás hőse, Crag Hack, aki főszerepet még soha korábban nem kapott Ashan világában.

A csomagban nem csak az ő jelenléte jelent majd exkluzivitást, hiszen a pakk telepítésével számtalan friss tartalom is elérhető lesz a játékhoz, így új ereklyék mellett többek között például fegyverek - erős dinasztia fegyverek is -, valamint számtalan új bónusz tartalom.

A tervek szerint a DLC csomag július 12-én fog megjelenni, természetesen kizárólag PC-re és kizárólag digitális formátumban, mintegy 10 dolláros árkategóriában. Beszerzése a Steamről, a UbiShopról és egyéb digitális disztribúciókról is kivitelezhető lesz.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 14 napja

10 dollárért egy ilyen pakk nagyon jó.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 14 napja

Jól hangzik. Amúgy szerintem az eddigi legjobb M&M folytatás.

válasz erre
Might and Magic: Heroes VI
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja