Júliusban érkezik a Dead Island Game of the Year Edition

2012. május 22.
1.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Hogy pontosan mikor és mivel is érdemelte ki a Dead Island a GotY címet, nos halvány lila gőzünk sincs, annyi azonban biztos, hogy Deep Silverék nem cicóznak és néhány héten belül világszerte ágyútűz alá veszik a kereskedéseket a maguk év játéka kiadásával.

A Dead Island Game of the Year Edition a korábbi információk ellenére nem június 30-án, hanem annál néhány nappal később, július 6-án két bebocsáttatást az európai boltokba - a dátum a PC-s, PlayStation 3-as és Xbox 360-as verzióra egyaránt vonatkozik.

A kiadással igazság szerint nem esett túlzásba a Deep Silver, minthogy a csomagban az eredeti játék mellett csupán a Bloodbath Arena módot, a Ryder White story line DLC-t, valamint a The Ripper fegyver terveit fogjuk találni. No mindegy, elvégre 29.99 dollárért nem hangzik ez olyan rosszul, nemde?

A Deep Silver néhány napja megcáfolta az elméletet, miszerint a Yager Development sürög-forog a Dead Island folytatása körül...
Dead Island a GotY címet, nos halvány lila gőzünk sincs, annyi azonban biztos, hogy Deep Silverék nem cicóznak és néhány héten belül világszerte ágyútűz alá veszik a kereskedéseket a maguk év játéka kiadásával.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 8 napja

Hmmmmm, 7 ezer körül ez egy nagyon jó kis pakk.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 9 napja

Folytatást várom inkább!

válasz erre
Dead Island
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja