Júliusban érik be a BRINK DLC

2011. június 24.
2.3081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Jövő hónapban veti rá magát konzoljainkra az ingyenes Brink DLC, jelentette be a kiadó Bethesda Software, s az esemény ünnepélyességén csak ama tény ejt aprócska csorbát, hogy az ominózus tartalmat előző hónapra ígérték.

Egye fene, szemet húnyunk a késedelem felett. Ha másért nem is, azért mindenképp, mert egy petákot nem sok, annyit sem kell fizetnünk érte - ugyanakkor cseppet sem leszünk elhanyagolva a pakkban foglalt matériák tekintetében. A továbbiakról a reklám után.

A Brink korántsem rugaszkodott el oly mesterien, mint arra számítottunk, a megcsappant érdeklődési arány ellenére azonban nem kétlem, számos FPS rajongó cuppantja majd le a tartalmat, mihelyst elérhető lesz júliusban (várhatóan 30-án.)

Az Agents of Change címet viselő DLC két új pályát, két új hacukát, két új fegyver tartozékot, valamint két merőben új képességet rejt a játékosok számára. A DLC két teljes hétig lesz csupán ingyenes.

Emellett egy "jelentős" frissítés is a műhelyben van, amelyet az online optimalizáció, az AI és egyebek csiszolása érdekében kalapálnak a fejlesztők. Ő előreláthatólag a fentebbi DLC-vel karöltve jelenik majd meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
Brink DLC, jelentette be a kiadó Bethesda Software, s az esemény ünnepélyességén csak ama tény ejt aprócska csorbát, hogy az ominózus tartalmat előző hónapra ígérték.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Ingyenes DLC, ez korrekt hozzáállás. Nem csak a játékosoknak kell megtisztelni a fejlesztőket, hogy eredeti játékot veszünk, hanem a fejlesztőknek is minket, hogy ingyen látnak el kisebb-nagyobb pakkokkal. Ez lenne a normális.

válasz erre
Brink
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja