Júliusban jön a Dying Light Hellraid DLC-je

2020. június 27.
12.8361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Különleges utat járt be a Dying Light Hellraid DLC-je, lévén ez eredetileg a Techland elkaszált, különálló FPS játéka volt, amit aztán végül egy kiegészítőként támasztottak fel az évek óta pörgő zombis őrületükhöz.

A minden platformra érkező DLC most hivatalos megjelenési dátumot kapott, ráadásul nem is kell sokat várnunk már rá, lévén a Techland július 23-ai megjelenési dátummal hirdette meg a DLC-t, így kevesebb mint egy hónap múlva ugorhatunk bele az expanzió nyújtotta élményekbe.

Ebben a DLC-ben el fogjuk hagyni a jól ismert városka utcáit, helyette pedig egy másvilági erődbe vezet az utunk, ahol a pokol különféle csúfságaival kell megküzdenünk a minél jobb jutalmak érdekében. Középkori kardok, fejszék és kalapácsok állnak majd ehhez rendelkezésünkre többek között, úgyhogy lesz mivel darálni az ellent.
Dying Light Hellraid DLC-je, lévén ez eredetileg a Techland elkaszált, különálló FPS játéka volt, amit aztán végül egy kiegészítőként támasztottak fel az évek óta pörgő zombis őrületükhöz.'>
3 hozzászólás

Direktor

4 éve, 25 napja

Patrik94 írta:
Ingyen lesz?
Biztos hogy nem.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 26 napja

Ingyen lesz?

válasz erre

VaPe

4 éve, 26 napja

Ez várós nálam. mosolygó smiley

válasz erre
Dying Light
5.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja