Július 6-án várható a Theatrhythm: Final Fantasy európai premierje

2012. április 26.
1.4821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár korábban már kaptunk megjelenési dátumot a Square Enix legújabb Final Fantasy játékával kapcsolatban, az csak egy amerikai időpont volt, amiből arra következtettünk, hogy hozzá képest néhány napos különbséggel érkezhet meg Európába is az alkotás.

A Nintendo ugyan szereti alaposan felrúgni a megjelenési dátumok bevett rendszerét, de a Theatrhythm: Final Fantasy esetében szinte ragaszkodtak a bevett formulához, így míg Amerikában július 3-án, addig itt az öreg kontinensen július 6-án kerül majd a boltok polcaira a játék, tudtuk meg egyenesen a fejlesztők hivatalos közleményéből.

A kizárólag Nintendo 3DS-re érkező Theatrhythm: Final Fantasy egyébiránt egy ritmusjáték lesz, amelyben egyrészt alaposan kicsúfolhatjuk a jól ismert fantáziavilágot, másrészt pedig viszontláthatjuk a legtöbb ismerős szereplőt, miközben pedig meghallgathatjuk a klasszikus Final Fantasy epizódok jellegzetes dallamait.

Fontos információ még, hogy a hír hatására megindultak az európai előrendelési akciók is, így aki például az Amazonról akarja beszerezni a játékot, az 17 matrica társaságában fogja megkapni azt.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

Jópofa de nincs ds-em és nem is lesz, így kimarad...

válasz erre

jezzahun

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

eddig a képről tetszik.. lesz egyszer nintendo 3ds-em tuti kipobálom!

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

Hát ezmiez?röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
Theatrhythm: Final Fantasy
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja