Július 30-án jelenik meg PC-re az Orcs Must Die! 2

2012. június 21.
1.4821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Robot Entertainment legfrissebb bejelentéseiből kiderült, hogy egészen pontosan mikor is kerülhet fel a digitális disztribúciók kínálatába a sokak által várt tower defense akciójáték, avagy az Orcs Must Die! folytatásának PC-s változata.

A hivatalos álláspont szerint az alkotás - amely teljes egészében folytatja az előd által kitaposott útvonalat - július 30-án válik elérhetővé, méghozzá a legismertebb digitális terjesztőknél, így többek között például a Steamen is.

Az Orcs Must Die! 2 főhőse ismét a War Mage lesz, aki a játék keretein belül csatlakozik a Sorceress-ekhez egy időre, hogy lehetőséget nyújtson számunkra az egyjátékos kampányt egy barátunk társaságában, két játékos kooperatív módban is végigjátszani.

Az első részhez mérten természetesen nem csak a kampány újult meg, lévén kapunk egy halom új ellenfelet, de a fejlődési rendszer is megújult, sőt mi több, a harcokat is lényegesen változatosabban tudjuk kivitelezni, mint korábban. Ne feledjük tehát, a PC-s Orcs Must Die! 2 megjelenése július 30-án lesz esedékes!
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 13 napja

Jöhetne boxra is!mosolygó smiley

válasz erre
Orcs Must Die! 2
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja