Július 10-én indul a LittleBigPlanet Karting bétája

2012. július 07.
1.4561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony ismételten szeretné a legújabb LittleBigPlanet játék esetében a korábban bevett szokások szerint béta tesztelésre küldeni a sorozat legújabb tagját, avagy a zsákemberkék kalandjait autóversenyes koncepcióra módosító LittleBigPlanet Kartingot.

Ahogyan azt megtudtuk a japánok hivatalos sajtóanyagaiból, erre az eseményre nem is kell már túl sokat várni, hiszen jövő héten kedden, avagy július 10-én már el is indul az első és egyben utolsó tesztidőszaka az alkotásnak.

A tervek szerint a játék bétájára már most jelentkezhetnek a rajongók a hivatalos honlap segítségével, de érdemes lesz a tesztelési fázis közben is folyamatosan figyelni a lehetőségeket, a Sony ugyanis a későbbiekben az utolsó napokig újabb és újabb kíváncsi játékosoknak fogja majd megengedni a játékkal való előzetes megismerkedést.

A béta egyébiránt a tervek szerint július 31-ig tart majd és várhatóan nem lesz folytatása, így lezajlását követően már csak a végleges változat premierjekor lesz lehetőségük a rajongóknak a LittleBigPlanet Karting nyúzására.
LittleBigPlanet Kartingot.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 24 napja

Jópofa, kipróbálom. Megy a mail. wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nagyon tetszik ez a játék! Küldök egy mailt, hátha...

válasz erre
LittleBigPlanet Karting
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja