Július 6-án érkezik PC-re és PS3-ra a Modern Warfare 2: Resurgence Package

2010. június 12.
1.8181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Activision hatalmasat húzott az aranyáron mért térképekkel, hiszen a Modern Warfare 2 első pályacsomagjából, a Stimulus Package-ből több milliót sikerült értékesíteniük, és a pár napja - egyelőre csak Xbox 360-ra - elérhető Resurgence pakk is szépen fogy.

A 15 dollár első (és második) ránézésre soknak hat mindössze 5 darab pályáért, amelyek közül kettő nem is új ötlet, hanem egy-egy népszerű Call of Duty 4-es map feltuningolása. Mégsem neheztelhetünk a kiadóra, hiszen amíg a nép ennyiért is kapkodja a terméket, addig nyugodt szívvel kijelenthetik, hogy tökéletesen döntöttek az ár meghatározásakor.

A Microsoft konzoljára tehát már kijött a Resurgence DLC, egészen pontosan június 3. óta várja az érdeklődő játékosokat. Természetesen a másik két platformról sem feledkeztek el a fejlesztők, és a mai napon közzé is tették, hogy mikor számíthat a PC-s és a PS3-as tábor érkeztére. A Stimulus Package-nél megfigyelt sormintát követik a srácok, ugyanis ismét nagyjából 1 hónap előnyt adnak az Xbox 360-as verziónak a bevétel termelésére. De hogy ne csak általánosságban beszéljünk, harsonák, pomponlányok és Bobby Kotick uraság közreműködésével álljék itt feketén és fehéren a nagy nap: július 6. Az európai PS3-as közösségnek további egy éjszakát kell várnia, 7-én tenyerelhet rá a letölthető tartalom virtuális dobozkájára. Mindkét verzió 15 dollárt kóstál, és a szokásos helyeken (Steam, illetve PSN) lesz megtalálható.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

Shadow

15 éve, 20 napja

nem nagy cucc

válasz erre

lacyboy

15 éve, 20 napja

De utálom az MW2-t

válasz erre

MMartina

15 éve, 20 napja

Hurrá! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja