Július végén érkezik a Nioh második DLC csomagja

2017. július 10.
3.0541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Team Ninja bejelentette, hogy Defiant Honor címmel még ebben a hónapban megjelenik a Nioh második letölthető tartalma, így a PS Blog információi szerint július 25-ig kell majd várniuk rá a PS4-tulajdonosoknak.

A második nagyobb bővítmény az Osaka kastélyba repíti majd el a játékosokat, avagy a Sengoku éra legnagyobb ilyen építményébe, ahol többek között egy legendás harcos, Sanada Yukimura oldalán is csatába indulhatunk a rémségek ellen.

Természetesen a DLC nem lenne teljes újabb fegyver - érkezik a Tonfa -, páncél, mágikus tárgyak, egy új Yokai, valamint vadonatúj ellenfelek nélkül, melyekkel szemben ismét próbára tehetjük képességeinket, noha ezt az új nehézségi szinten is kamatoztathatjuk majd, sőt mi több, újabb trófeákra szintén számítanunk kell.

A Defiant Honor 10 dolláros árcédulával jelenik meg a PS Store kínálatában, de aki korábban befizetett már a Season Pass-ra, annak természetesen csak töltenie kell, mint kacsa a nokedlit. Vagy valami ilyesmi...
2 hozzászólás

Tommy

2 éve, 10 hónapja és 5 napja

Kemény ez a game, király cuccok is jönnek hozzá!

válasz erre

RyutheStaR

2 éve, 10 hónapja és 5 napja

Szerencsére nekem ingyen lesz, de a mostani "Demon mód" nehézségi szint is elég op, qrvanagy sebzéseket kapok. Igaz, light armorban nyomulok, de akkor is frusztráló. De már várom egyébként, nagyon jó kis játék. Persze nem olyan tökéletes, mint egy Bloodborne, de élveztem az első végigjátszást.

válasz erre
Nioh
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt