Jövőre érkezne a Star Wars: Battlefront III, a GameStop szerint

2009. december 15.
4.2871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Star Wars univerzum rengeteg játékot ihletett már meg az évek során, sőt, mióta léteznek videojátékok, szinte azóta vannak Csillagok Háborúja tematikában alkotó darabok.

Szintén vitathatatlan tény, hogy ezek között akadtak jobb és rosszabb alkotások, a Battlefront sorozat pedig kétség kívül a előbbi kategóriába tartozott, a gond csak ott kezdődik, hogy hiába is várjuk a folytatást, avagy a harmadik részt, az csak nem akar megérkezni. Az idén - több okból kifolyólag is - már végleg elbúcsúztunk az alkotástól, most azonban ismét felgyúlt a remény.

Az egészről a GameStop tehet, akik az Amazonnal karöltve a legárulkodósabb internetes áruházak közé tartoznak. A GameStop legfrissebb információi szerint ugyanis - azon túl, hogy előrendelhető a játék - még azt is tudják, hogy a jövő esztendőben kíván megérkezni a fanatikusokhoz. Néhány szemfüles újságíró természetesen ezt az információt nem hagyta annyiban, és felkeresték a webáruház egyik felső vezetőjét, hogy mégis honnan származnak az információk.

A válaszok megnyugtatók, hiszen az illetékes elmondása szerint hivatalos kézből származik minden, a LucasArts fogja kiadni a játékot, és valamikor 2010-ben jelenik majd meg. Arról sajnos a válaszoló sem tudott, hogy kik fejlesztik a projektet, de ha az infók tévesek, akkor tessék a GameStop meg nem nevezett vezetőjét szidni, és ne minket. A témával kapcsolatban tűkön ülve várjuk a továbbiakat!
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 22 napja

jöjjön már ki rohattul várom
a battlefront 2-tővel sokat játtszottam
jöjjon ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja

n marn alig varom a star wars battlefront 2 nagyonn tetszedt remlem a 3 desz elkeszul es sokkkal jobb lessz az elozoeknel röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 26 napja

Hm batlefront 3 ha lijön naon faxa lenne!!!menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja