Jövőre is Los Angelesben lesz az E3

2012. július 31.
1.3391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Általános trenddé alakult már az elmúlt évek során, hogy az E3 expók lezárásával szinte egy időpontban bejelentik a jövő évi kiállítás pontos helyét és időpontját.

A bejelentés ugyan az idén sem maradt el, viszont legnagyobb meglepetésünkre csak egy dátumot osztottak meg a nagyvilággal a szervezők, pontos helyszínt nem.

A miértek kifejtése túl hosszadalmas lenne egy egyszerű hír keretein belül, legyen elég annyi, hogy komolyan felmerültek a pletykák, hogy a jövőben San Franciscóban, New Yorkban, Chicagóban vagy New Orleans-ban kerül megrendezésre majd ez E3 expó.

A helyzet azonban az, hogy a szervezők és a Los Angeles Convention Centre a minap ismét megegyeztek egymással és rögtön meg is kötöttek egy újabb három éves szerződést, amelynek keretein belül a létesítmény 2015-ig biztosítja a helyet az E3 számára.

Ez annyit jelent, hogy három évig nem kell aggódni az esemény helyszíne miatt, ami így 2013-ban is a Los Angeles Convention Centre lesz, a rendezvény időpontja pedig június 11-től június 13-ig fog terjedni.
2 hozzászólás

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 20 napja

Biztos voltam benne hogy megegyeznek. E3-nak LA-ben a helye!

válasz erre

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 20 napja

Szokott hely, nagyszerű. Fura lenne, ha máshol lenne.

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2013

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWarriorAutobot profiljaExcalibur profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaPajti24 profilja