Jövőre is Los Angelesben lesz az E3

2012. július 31.
1.3511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Általános trenddé alakult már az elmúlt évek során, hogy az E3 expók lezárásával szinte egy időpontban bejelentik a jövő évi kiállítás pontos helyét és időpontját.

A bejelentés ugyan az idén sem maradt el, viszont legnagyobb meglepetésünkre csak egy dátumot osztottak meg a nagyvilággal a szervezők, pontos helyszínt nem.

A miértek kifejtése túl hosszadalmas lenne egy egyszerű hír keretein belül, legyen elég annyi, hogy komolyan felmerültek a pletykák, hogy a jövőben San Franciscóban, New Yorkban, Chicagóban vagy New Orleans-ban kerül megrendezésre majd ez E3 expó.

A helyzet azonban az, hogy a szervezők és a Los Angeles Convention Centre a minap ismét megegyeztek egymással és rögtön meg is kötöttek egy újabb három éves szerződést, amelynek keretein belül a létesítmény 2015-ig biztosítja a helyet az E3 számára.

Ez annyit jelent, hogy három évig nem kell aggódni az esemény helyszíne miatt, ami így 2013-ban is a Los Angeles Convention Centre lesz, a rendezvény időpontja pedig június 11-től június 13-ig fog terjedni.
2 hozzászólás

Vendég

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Biztos voltam benne hogy megegyeznek. E3-nak LA-ben a helye!

válasz erre

Vendég

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Szokott hely, nagyszerű. Fura lenne, ha máshol lenne.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2013

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljarDAVE profiljamarco profiljaRobi022 profiljakylx profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja