Jövőre érkezik a Lord of the Rings Online: Rise of Isengard kiegészítő

2010. november 22.
2.2721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Lord of the Rings Online MMO néhány napja már Európa területén is ingyenesen elérhető, ami annyit jelent, hogy nincs többé havidíj, ha akarjuk, akkor akár teljesen ingyen is kalandozhatunk Középfölde virtuális másán.

Azonban ne higgyük azt, hogy a Turbine legénysége megelégedett azzal, hogy ingyenessé varázsolta a programot, lévén emellett hamarosan egy kiegészítőt is gyártani fog a nagy kalandhoz, amivel feltehetően újabb tagokat csábít a szerverekre, illetve újabb fanatikusokat marasztal a játékban.

Legkorábban 2011-ben ugyanis érkezni fog egy expanzió a népszerű alkotáshoz, ami a Rise of Isengard nevet kapta a keresztségben, és nem mást, mint a kiegészítés címében is helyet kapó legendás régiót, Isengard-ot - Vasudvard - kívánja hozzáadni az alapokhoz, ahol megvívhatjuk a legendás univerzum alighanem egyik legkomolyabb ütközetét, egyenesen Saruman-nal szemben. A bővítmény természetesen számtalan más újdonságot is hozzáad az alapokhoz, így a hetvenesre emelt szintkorlát mellett újabb képességek, tárgyak és egyebek is csatlakoznak a felhozatalhoz, így mindenképpen érdemes lesz majd beszerezni az egyelőre pontosítatlan megjelenési dátummal rendelkező Rise of Isengard kiegészítőt. További részletek később!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja