Jövőre csúszott a Silent Hill: Downpour megjelenése

2011. október 11.
2.2341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami legfrissebb bejelentései szerint csak jövőre jelenhet meg az idei esztendő legjobban várt horrorjátéka, avagy a Silent Hill-sorozat legújabb tagja, a Downpour.

A csúsztatásról már korábban is hallhattunk különféle pletykákat, első ízben például az Amazon Germany internetes áruház írta át a játék adatlapján a megjelenési dátumot 2012-re, azonban nem gondoltuk volna, hogy valóban ennyit csúszik majd a cseh Vatra Games által készített alkotás.

Az információ azonban immáron hivatalos, a Konami szerint ráadásul nem is 2012 elején, hanem az esztendő második negyedévében várható csak a játék premierje, ami óriási csúszásnak nevezhető, okait pedig sajnos sem a kiadó, sem a fejlesztők nem tisztázták előttünk. A Silent Hill: Downpour a korábbi tervek szerint egyébiránt az idei télen került volna a boltok polcaira, hogy bearanyozza a horrorrajongók téli estéit, méghozzá PlayStation 3 és Xbox 360 konzolon, de a sors úgy hozta, hogy legkorábban jövő tavasszal kerülhet csak a boltokba a késztermék.
5 hozzászólás

Abyss Ooze

9 éve, 6 hónapja és 18 napja

Remek hír...Pedig ezt a gamét nagyon vártam ..És most aztán lessz bőven lehetőségem várni Igen közel áll a szívemhez ez a játék sorozat!

válasz erre

marco

9 éve, 7 hónapja és 3 napja

Igen, engem is meglepett. Soha, semmilyen játék nem csúszik, időben megjelennek, ahogy a kiadó eredetileg bejelentette, sőt van hogy előbb. Felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet...

Ehh-ehh-ehh...

válasz erre

skyman

9 éve, 7 hónapja és 3 napja

Fene gondolta

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 4 napja

Vendég írta:
ehhhh......
kb...

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 4 napja

ehhhh......

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaM.O.R.P.H. profilja