Jövőre, vagy még később érkezhet csak Pokémon RPG Nintendo Switch-re

2017. július 26.
4.0271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei E3 expón a Nintendo részéről az egyik legizgalmasabb bejelentés határozottan az volt, hogy a csapat elkészít majd egy keményvonalas Pokémon szerepjátékot Nintendo Switch-re.

A platform egyik legnagyobb húzócímének tervezett RPG-ről nagyjából ennyit tudtunk meg a Los Angeles-i expón, azonban a Nintendo legfrissebb üzleti jelentésében ismét előkerült egy pillanat erejéig a neve, egészen pontosan a jövőben érkező címek lehetséges megjelenési dátumait taglaló listán.

Ebből kiderült, hogy egyelőre semmi jóra sem számíthatunk a Pokémon RPG kapcsán, a lista szerint ugyanis legkorábban 2018-ban, vagy még később érkezhet a játék, és mivel az ilyen megjelölés esetében inkább a későbbi meghatározást kell figyelembe venni, ezért nem kizárt, hogy csak valamikor 2019-ben kaphatjuk meg a kérdéses Switch-exkluzívot. Csatoljuk a kapcsolódó bizonyítékot:

Jövőre, vagy még később érkezhet csak Pokémon RPG Nintendo Switch-re - 2. kép

2 hozzászólás

Paint

7 éve, 3 hónapja

Őszintén: Ebben a témában két tipus van.
#1: Az, aki sose nől ki a Pokémonból, és a DeviantArta, vagy Tumblrre tölt fel fan artokat, vagy fanficeket ír a FanFiction.neten.
#2: Aki kinől belőle és gyerekesnek tartja..

Az első tipusban van, aki jól csinálja:



És van, aki nem..:



Én Pokémon témában kívülálló vagyok, mivel még nem játszottam egyetlen játékkal sem, és így nem lehet egy játékról véleményt alkotni.

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Pokémon bármikor jön, zabálni fogják. Szerintem kicsit gyerekes, régen néztem a rajzfilmet, már nem érdekel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja