Jövőre már tényleg elkezdődhetnek a Spielberg-féle Halo TV-sorozat munkálatai

2018. június 29.
9.9111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft még öt évvel ezelőtt jelentette be, hogy Steven Spielberg közbenjárásával egy televíziós sorozat készül a Halo franchise alapján, amiről azóta lényegében semmit sem hallhattak a rajongók.

Egészen mostanáig, az Entertainment Weekly értesülései alapján ugyanis végre tényleg zöld utat kapott a széria, aminek jóvoltából az Amblin Televison és a Showtime jövőre nekilát a tényleges forgatásnak is, méghozzá a Rise of the Planet of the Apes után jól ismert Ruppert Wyatt produceri teendői mellett.

Ami még biztosnak tekinthető a magazin szerint, hogy a Halo TV-sorozat első évada 10 epizódot tartalmaz majd, és Spielberg állítólag személyesen nem veszi ki a részét a munkából - csak a hozzá köthető filmes csapat -, ellenben a 343 Industries folyamatosan szemmel tartja a munkálatokat.
2 hozzászólás

fighterlaci

6 éve, 3 hónapja és 20 napja

Hát erre én nagyon kíváncsi leszek. A játék maga is egy agyatlan lövöldözés, sok csodát nem lehet vele művelni, ha pedig jó akciósorozatot akarnak, akkor egy Spielberg név nem elég, az új majmok bolygója meg hát... Nem tudom, nem egy nagy valami.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 3 hónapja és 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja