Jövőre folytatódik a Star Wars: Battlefront!

2016. május 11.
2.1791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű híreket közölt a rajongókkal az Electronic Arts csapata egy befektetőknek szánt eseményen, amelyen Blake Jorgensen bejelentette, hogy folytatódik a Star Wars: Battlefront.

A kiadó pénzügyi vezetője szerint ennek megfelelően jövőre biztosan megkapjuk a Star Wars: Battlefront folytatását, ami nem meglepő abból kiindulva, hogy az első - vagy harmadik, nézőpont kérdése - részből több mint 14 millió példányt szállítottak le a boltok polcaira.

Blake megerősítette továbbá azt is, hogy a jelenlegi terveik szerint az elkövetkezendő 3-4 esztendőben minden egyes évben legalább egy új Star Wars-játék biztosan napvilágot lát majd, ami jövőre nem kizárt, hogy kettő lesz, tekintve, hogy a Dead Space fejlesztői mellett már a Titanfall alkotói is ilyen témájú videojátékon dolgoznak.
Star Wars: Battlefront.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 6 hónapja és 22 napja

Míg a Disney csinálja a filmeket, addig biztos, hogy több helyről is jönnek a játékok, mert megéri. Ez nem is baj, ha mindegyik olyan szintet meg is üt, ami elfogadható. De, ha csak azért tolják az orrunk alá, hogy legyen plusz egy SW játék, ami amúgy kula lett, akkor inkább nem kell.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 6 hónapja és 22 napja

Jól hangzik. Reméljük lesz single. röhögő smiley

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 6 hónapja és 22 napja

És vajon a folytatásban lesz e stroy...? .(

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja