Jövőre érkezik az A Hat in Time című varázslatos platformer

2016. december 19.
3.6381
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gears for Breakfast csapata bejelentette, hogy a Kickstarteren sikerre vitt legújabb 3D-s platformer-reménység, avagy az A Hat in Time várhatóan a jövő esztendőben jelenhet majd meg PC-re és Mac-re.
 

A nagyszerű hír mellett a csapat bemutatta a játék legfrissebb gameplay trailerét, amelynek részeként az alkotás harmadik fejezetébe nyerhetünk egy alapos bepillantást, miközben szemügyre vehetjük, hogy milyen csodálatos és varázslatos élmények várnak ránk a kampány keretein belül.

Érdekesség, hogy az egy- és kooperatív többjátékos élményekre koncentráló alkotás zenéit maga Grant Kirkhope, avagy a Banjo-Kazooie zeneszerzője álmodta meg, szóval nemcsak a játékélmény, hanem a muzikalitás tekintetében is elég nosztalgikus élmények várnak benne ránk.

HA A VIDEÓ NEM MŰKÖDNE, ITT MEGTEKINTHETED!

2 hozzászólás

Ronalddo

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ez hatalmas!

válasz erre

totyak

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Akármilyen cuki-muki próbálkozás, nem tudom jószívvel rámondani, hogy tetszik. Nyilván egy kis csapattól ez is figyelemreméltó.

válasz erre
A Hat in Time
nincs ár
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaleventecos profiljaBvektor profiljamiertkellettaregbevezetes profiljamarco profiljaturatur profiljaTuttu13 profilja