Jövőre csúszott a Crackdown 3 megjelenése?

2018. június 07.
4.3861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Valami nagyon nincs rendben a Crackdown 3 háza táján, hiszen nem elég, hogy 2014 óta várunk a játék megjelenésére, nemrégiben már a törléséről szóltak a pletykák, most pedig egy újabb jelentős csúsztatás híre bukkant fel.

A Kotaku magazin munkatársai ugyanis a fejlesztőkhöz közeli forrásokra hivatkozva arról írtak, hogy a Microsoft ismét eltolta a Crackdown 3 megjelenését, ezáltal a korábbi tervekkel ellentétben elfelejthetjük a 2018-as megjelenést, a játék ugyanis legkorábban 2019-ben érkezhet meg a boltok polcaira.

A lap egyelőre nem írt a csúsztatás mögött álló okokról, ellenben ha a hír igaz, ez a generáció tényleg nem túl szerencsés a Microsoft számára, hiszen nemcsak az Xbox One botladozik, a videojátékok terén sincs szerencséjük, elég csak a Scaleboundra vagy a Fable Legends-re gondolni, amihez úgy tűnik, hogy csakhamar a Crackdown 3 is csatlakozhat.
Crackdown 3 háza táján, hiszen nem elég, hogy 2014 óta várunk a játék megjelenésére, nemrégiben már a törléséről szóltak a pletykák, most pedig egy újabb jelentős csúsztatás híre bukkant fel.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ez a vergődés amit ezzel a játékkal (is) művelnek... röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

Erre a vergődésre inkább már nem is mondok semmit! röhögő smiley

válasz erre
Crackdown 3
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja