Jövő hónapban érkezik az ArmA 2: British Armed Forces letölthető tartalom

2010. július 23.
2.7531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Operation Arrowhead teljes játéknak is betudható ArmA 2 kiegészítő után sem áll le a Bohemia Interactive brigádja a tavaly megjelent alkotás támogatásával, bejelentették ugyanis, hogy British Armed Forces címmel egy nagyobbacska DLC lát majd napvilágot a jövő hónapban, egészen pontosan augusztus 26-án.

A kizárólag PC-re érkező bővítmény 9 eurós árcédulát kapott, ami elsőre ugyan soknak tűnik, de lássuk előbb a tartalmat, és csak utána ítélkezzünk, hiszen többek között egy komplett, új szóló kampány is kerül a DLC-be.

A rövid, de annál velősebb új történetben a brit haderőt vezethetjük majd győzelemre. Az ő megjelenésükkel természetesen számtalan új fegyver kerül a felhozatalba - L85A2 és L86A2 puskák, L110A1 gépfegyver, LRR és AW50 mesterlövészpuskák, N-LAW AT rakétaindító -, de új járművek - Jackal 2 MWMIK, modernizált FV510 Warrior -, és helikopterek - AH11 Wildcat (mindenre alkalmas), HC3 Merlin (szállító) - is színesítik majd az alapokat. Az elhangzottak pedig ráadásul csak a kiemelt dolgok, a háttérben számtalan apró módosítás és újdonság is életbe lép majd, így tehát érdemes lesz augusztus 26-án rávetni magunkat a British Armed Forces letölthető tartalomra.
1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 6 hónapja és 14 napja

az arma 2-höz a d-day kiegészítő a legjobb röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja