Jövő héten ismét új Rock Band számok érkeznek

2010. február 21.
2.4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
A Harmonix bejelentette, hogy jövő héten ismételten kidob egy Rock Band DLC-t - úgy sincs jobb dolguk - mely egy kicsit keményebb, morbidabb és depressziósabb lesz, mint az előzők.

A track lista tartalmaz jó és pocsék számokat egyaránt, a legismertebb név Marilyn Manson, de helyet kapott az alig ismert KSM egyik száma is. Természetesen, mint ahogy lenni szokott, ráadásklnt egy teljesen különálló csomag érkezik, mely a HIM zenekar alkotásaiból csemegézik.

A HIM egy finn rock-banda, melyet három zenész alapított még 1991-ben. Számaik a szerelem és a halál témáját dolgozzák fel, és a heavy metál stílus dominál, így létrehozták a Love metalt. Eddig hat lemezük jelent meg, s ők az egyetlen finn rock-banda, akik eladásaikkal aranylemezt értek el az USA-ban.

* HIM - ,,Heartkiller,,+
* HIM - ,,Ode to Solitude,,
* HIM - ,,Wings of a Butterfly,,
* KSM - ,,Distracted,,+
* Marilyn Manson ,,The Dope Show,,
* One Night Only - ,,Just For Tonight,,+
* The Police - ,,Walking On the Moon,,+

Ezek az importálható tartalmak elsőként Xbox360-on és Nintendo Wii-n lesznek elérhetőek február 23-án, míg PS3-ra 25-én érkeznek. Mindegyik szám egységes áron lesz letölthető; 5,49 dollár, 0,99 font, 160 MS pont és 200 Wii pont. A HIM csomag ára: 5,49 dollár, 2,49 font, 440 MS pont PS3 és Xbox360 platformon. A Nintendo tulajdonosoknak egyesével kell letölteniük, egységesen nem vásárolhatják meg. A + jelzés azt mutatja, hogy ezek elérhetőek lesznek a Lego Rock Band című játékban.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Végre valami zúzós tartalom a Rock Band-eseknek is, de kicsit drágállom az egységes árakat. Lehetett volna pack-ban is, mondjuk olyan 7-10 dollárért.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja