Jövő héten hull le a lepel Bleszinski titkos projektjéről

2010. április 02.
1.5511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Nemrégiben olyan pletykák kezdtek el terjengeni az interneten, hogy Cliff Bleszinski jövő hét csütörtökön jelenti be új játékukat, s ez nagy valószínűséggel a Gears of War 3 lesz.

Az év elején személyesen Bleszinski mondta, hogy hatalmas bejelentés várható cégüktől, egészen pontosan akkor, amikor az idő elkezd melegedni. A bejelentés nem is akárhol fog történni, hiszen Jimmy Fallon műsorában tudhatjuk meg, mi is pontosan a titokzatos projekt. Az Edge magazin szerint ekkor láthatják a nézők először a Gears of War 3 trailerjét, ám egyelőre úgy tűnik, hogy ez távol áll az igazságtól.

Bleszinski szavaiból ugyanis az olvasható ki, hogy nem a Gears harmadik része lesz a nagy bejelentés. Twitter oldalán a következőket írta: "Nem mondhatok a projektel kapcsolatban olyat, hogy nagyobb és jobb lesz, továbbá fegyvert se viszek magammal a bejelentéskor." A Gears of War második részének bejelentésekor Cliff egy hatalmas Lancerrel pózolt, s szinte kihagyhatatlan ziccer lenne, ha a harmadik rész bejelentésekor nem lóbálna ismét egy túlméretezett fegyvert a kezében; ergo, egyelőre kevés esélyt látunk arra, hogy valóban a GoW harmadik részéből kapunk majd ízelítőt csütörtökön. Jövő héten tehát kiderül, mi is az a titokzatos projekt.
2 hozzászólás

Vopi

15 éve, 3 hónapja és 6 napja

Unreal 4??

válasz erre

popapa

15 éve, 3 hónapja és 7 napja

Kíváncsian várom!nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profiljarDAVE profilja