Jövő héten bedriftel az OutRun Online Arcade

2009. április 10.
1.6211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bár egy korai reklám poszter januárra ígérte, a Sega és a Sumo Digital nagy felbontású OutRun epizódja még jelenleg sem elérhető az online játékpiacokról, viszont jó hírünk van, a jövő héten végre bedriftelnek a Ferrari-k a PlayStation Store-ra és az Xbox Live-ra egyaránt.

A megjelenési dátumok körüli herce-hurcának tehát ezennel vége szakad. Az amerikai játékosok csalódottan vehetik tudomásul, hogy a saját régiójukban Xbox 360 exkluzivitást élvez a felújított árkád klasszikus.

Európában viszont más a helyzet, nálunk minkét "hádé" konzolon tiszteletét teszi az OutRun Online Arcade, méghozzá a jövő hét folyamán, ezzel pedig most először tudhatunk a kezünkben mindkét kivetülésre vonatkozó megjelenési dátumot. Az amerikai Xbox Live-ra jövő szerdán száguld be az árkád verseny műremek nagy felbontásban tálalt újra kiadása, míg az európai PlayStation Store a csütörtöki frissítéssel tudhatja majd magáénak, emellett a redmondi konzolra szánt európai verzió szintén elstartol a jövő hét folyamán.

Ha még nem vagy képben, mit is kapsz majd a pénzedért, átfutjuk újra közösen. A megszokott mennyiségű, tizenöt pályás megoldás érkezik, minden szakasz után egy szabadon választható útelágazással, balra tartva könnyebb, jobbra tartva nehezebb szintekre száguldozunk. Lesz ezúttal hatszereplős online multi, netes ranglistával, továbbá tíz licenszelt Ferrari modell, mindez első ízben nagy felbontásban. Az árszabás baráti, 800 Microsoft pötty, vagy 10 Euro. Ha ezt kihagyod, főbenjáró vétségként varrjuk a nyakadba, a sajnálatos mulasztást.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja