Jövő februárban érkezik a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

2009. december 11.
1.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még majdnem egy hónap hátra van ebből az évből, már most biztosak lehetünk abban, hogy a jövő esztendő első három hónapján eszméletlen dömpingben lesz részünk, hiszen a legtöbb elcsúsztatott cím akkor kíván megjelenni, több más, eredetileg is arra az időpontra ígért névvel együtt.

A S.T.A.L.K.E.R. sorozat legújabb darabjáról eddig is tudtuk már, hogy akkor érkezik, ám azon túl, hogy 2010 első pénzügyi negyedévében várható, mást nem kötöttek az orrunkra az illetékesek. A mai napon viszont megváltozott a helyzet.

A bitComposer Games ugyanis bejelentette, hogy az orosz és német nyelvterületeken már jó ideje kapható legújabb S.T.A.L.K.E.R. epizód, amely a valamikori első rész valódi folytatása lesz, és Call of Pripyat alcímmel rendelkezik, 2010 februárjában látogat el a boltok polcaira angolul is. Ennél sajnos sem közelebbit, sem távolabbit nem árultak el nekünk az illetékesek, de így is közelebb járunk, mintsem egy szimpla első pénzügyi negyedév megjelöléssel. Aki tehát már várja az új kalandot a Zónában, már be is karikázhatja magának a februárt a Call of Pripyat ügyben, ha azonban még bizonytalan lennél a dolgodban, oldalunkon visszakeresve nem csak rengeteg információt, de látnivalók sokaságát is megtekintheted a játékról.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt