Jövő tavasszal jelenhet meg az Atelier Meruru nyugati változata

2011. november 18.
1.9091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A NIS hangzatos bejelentései szerint a közeljövőben egy újabb érdekes, korábban csak Japánban megjelent projektet kívánnak leszállítani a nyugati játékosok számára, méghozzá az Atelier-sorozat harmadik tagjának képében.

Az Európában és Amerikában is megjelenő projekt teljes címe Atelier Meruru: The Apprentice of Arland lesz, megjelenése 2012 tavaszi hónapjaiban várható - ennél pontosabbat sajnos még nem tudunk - a célpont pedig csak és kizárólag a PlayStation 3-as tábor.

A játék tipikusan japános jellemzőket hordoz magán, így a szerepjátékos elemek mellett körökre osztott harcrendszert, felfedezhető világot és egy mélyen szántó történetet, amelynek keretein belül Meruru hercegnő és Tortori Helmod alkimista kalandjait élhetjük majd át. A nyugati lokalizáció mellé a NIS egyébiránt egy fejlesztői rendszert is mellékel majd a játékosok számára, amelynek köszönhetően újabb tartalmakat tudnak varázsolni maguknak a fanatikusok, például területek, karakterek és kalandos történetek képében. Bővebb információnk egyelőre nincs, de jövő tavasszal biztosan itt az Atelier Meruru: The Apprentice of Arland, kizárólag PlayStation 3-on.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 25 napja

Maniac írta:
Pedig a játék japán.mosolygó smiley
Akkor japánul.röhögő smiley A lényeg hogy nem értem miről van szómosolygó smiley, nem hallottam ezeket a neveket még.szomorú smiley

válasz erre

Maniac

13 éve, 5 hónapja és 25 napja

Pedig a játék japán.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 25 napja

Nekem ez a hír kínaiul vanmosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja