Jövő januárban várható Európában a Kingdom Hearts Re:coded megjelenése

2010. október 08.
1.6231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kingdom Hearts-sorozat manapság egy újabb aranykorba lépett, hiszen bár next-gen konzolokra továbbra sem kaptunk újabb darabot belőle, hordozható masinákra rövid időn belül két epizód is befutott, illetve befut majd a közeli jövőben.

Az egyik a PSP-re napvilágot látott Birth by Sleep, a másik pedig a tegnap este dátummal felruházott Re:coded lenne, amelyik a Nintendo DS tulajdonosait szeretné elrepíteni a Disney és a Final Fantasy univerzumok keverékéből táplálkozó fantáziavilágba.

Hogy pontosan mikor? A Square Enix legfrissebb bejelentései szerint már jövő januárban, Európában egészen pontosan a hónap 14. napján számíthatunk a legújabb Kingdom Hearts mellékszál berobogására, ami Sorával a középpontban a Kingdom Hearts II konklúziója után játszódik majd, hogy egy vadonatúj történet keretein belül ismerhessük meg Sora egy teljesen új oldalát. Japánban mindemellett éppen a mai napon jelenik meg a program, így kíváncsian várjuk az első pontszámokat, hogy érdemes-e még három és fél hónapot várnunk az európai verziókra, avagy sem.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja