Advertisement

Jövő hónapban újabb DLC érkezik a Fist of the North Star: Kens Rage-hez

2010. december 27.
1.6011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan újabb letölthető tartalommal gazdagodnak a Fist of the North Star: Ken's RAGE szerelmesei, az illetékesek ugyanis bejelentették, hogy jövő hónapban, avagy januárban egy vadonatúj DLC csomag lát napvilágot a népszerű alkotáshoz, méghozzá PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt.
Advertisement

Az egyelőre név nélküli pakk már rendelkezik pontos megjelenési dátummal, így biztosra vehetjük, hogy a tengerentúlon január 11-én, míg itt az öreg kontinensen január 12-én várható a bővítmény, amely csak apróságokat kíván hozzáadni az alapokhoz. A kiegészítés ugyanis csak egy Shin és egy Thouzer kosztümöt tartalmaz, valamint két vadonatúj küldetést.

Az illetékesek mindehhez természetesen már árcédulát is tapasztottak, ami nagy meglepetésünkre más és más lett mind az európai, mind az amerikai játékosoknak, lévén, ameddig a tenger túloldalán élő fanatikusok 6 dollár vagy 480 MS pont ellenében tölthetik le a pakkot, addig a mi régiónk lakói 6 eurót és 20 centet vagy 560 MS pontot kötelesek kifizetni a csomagért. Hogy hol itt az igazság, azt ne tőlünk kérdezzétek, mindenesetre, ha szeretnétek némi aprósággal bővíteni a Fist of the North Star: Ken's RAGE című videojátékot, akkor január elején ott lesz a lehetőség.
Advertisement
nincs még hozzászólás

RAGE
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profilja