Jövő hónapban fogják bejelenteni a soron következő Tales epizódot

2012. május 10.
1.3821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Japán Jump magazin legfrissebb lapszámából kiderült, hogy az illetékesek ütemterve szerint valamikor a jövő hónapban kerülhet bejelentésre a soron következő Tales epizód, mint a Namco Bandai szerepjáték-sorozatának legújabb, teljes értékű felvonása.

A bemutatóra nem az E3 kiállításon, hanem a Japánban évente megrendezésre kerülő Tales fesztivál keretein belül kerül sor június 2-a és 3-a között, mely esemény direkt az odakint rendkívül népszerű széria miatt került elindításra immáron sokadik esztendeje.

A bejelentésre váró alkotásról ezekben a percekben szinte semmi információnk sincsen, így kérdéses még többek között platform-kínálata is, de arra már mérget vehetünk, hogy címe rendhagyó módon nem csak simán "Tales of" valami lesz, hanem a Jump magazin szerint "Next Tales of" valami, tehát nem kizárt, hogy direkt folytatásról beszélhetünk.

Ne feledjük továbbá, hogy a bejelentés mellett nyáron Európában is esedékes lesz egy Tales epizód megjelenése, méghozzá a PlayStation 3-as Tales of Graces F képében, de a Tales of Xillia is úton van már.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nem jönnek be ezek a japó gammák.wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 21 napja

Lassan ez is olyan hosszú lesz mint a Final Fantasy...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja