Jövő hétre várható a Star Wars: The Force Unleashed II Xbox 360-as és PlayStation 3-as demója

2010. október 06.
3.1691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A LucasArts brigádja végre elérkezettnek látta az időt arra, hogy datálja az október végén érkező Star Wars: The Force Unleashed II előzetes kipróbálható verzióját, amire így nem máskor, mint a jövő héten számíthatnak a fanatikusok.

A demó kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra lát napvilágot, így ezen konzolok Live szolgáltatásain lesz érdemes kutakodni utána, méghozzá a hivatalos közlemény szerint egészen pontosan október 12-én, avagy jövő héten kedden.

A stúdió szerint a demonstrációs anyag betöltését követően a játék kezdő mozzanataiba nyerhetünk bepillantást, megismerkedhetünk a Kamino bolygó titkaival, és kipróbálhatjuk Starkiller dupla fénykardját, ami a játék egyik legjobb újításának ígérkezik az elődhöz képest. Mindemellett belekóstolhatunk majd az új Jedi trükkökbe és az Erő újabb lehetőségeit is megízlelhetjük, tehát úgy is mondhatnánk, hogy a demó végigjátszását követően konkrét képünk lesz azzal kapcsolatban, hogy mit is alkotott a The Force Unleashed folytatásával a LucasArts.
Star Wars: The Force Unleashed II előzetes kipróbálható verzióját, amire így nem máskor, mint a jövő héten számíthatnak a fanatikusok.'>
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 5 napja

cs

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 14 napja

nagyon régóta várok erre a játékra, remélem nem hiába, nem lesz elcseszve mint egykét utóbbi sw játék

válasz erre
Star Wars: The Force Unleashed II
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja